Megkezdődik a tanszálloda beruházás az esztergomi Fürdő Szálló épületében

2021.07.07-én délelőtt Esztergomban Pölöskei Gáborné az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Völner Pál a térség országgyűlési képviselője, , az igazságügyi miniszter helyettese Hernádi Ádám polgármester és Dr. Németh Szilárd az Esztergomi Szakképzési Centrum kancellárja ünnepélyes keretek között alapító időkapszulát helyezett el a leendő tanszálloda beruházás elindításának jelképeként.

alapko

Az ünnepség során bemutatásra került a tanszálloda üzleti koncepciója. A leendő négy csillagos Studiolo Boutique Hotel 21 kétágyas szobával, éttermi, cukrászdai kínálattal várja majd a vendégeket. A boutique jelleget a szobák kialakításának egyedisége adja, a történelmi épületen belül Esztergom hírességeivel találkozhatnak a vendégek, de a névadáson túl a szobák tematikája alapján a kínálatot történelmi, irodalmi, művészeti tartalmak, személyre szabott idegenvezetés is kiegészíti.

A szálloda egyedi szolgáltatás kínálata túlmutat az egyszerű vendégfogadás keretein, egyszerre szolgálja ki az új típusú duális szerkezetű oktatás elvárásait, teremti meg az új szakképzési rendszerben megjelenő projektoktatás lehetőségét, a szakmai tananyagtartalmaknak a közismereti tartalmakkal való összekapcsolását, és exkluzív élményt nyújt a vendégeknek. A szakképzés megújulását, reneszánszát megteremtve megvalósulhat egy modern kori „studiolo” mind a diákok, mind pedig a leendő vendégek számára is.

alapito-rendezveny18

Dr. Völner Pál, Pölöskei Gáborné és Hernádi Ádám

alapito-rendezveny-4

Gárdai Nóra, a tanszálloda projekt szakmai projektvezetője

negy-torta

Az összefogást jelképező négy torta

alapito-rendezveny23

Dr Völner Pál, Pölöskei Gáborné, Hernádi Ádám és Dr. Németh Szilárd háttérben a Fürdő Szálló

Bejegyzés megosztása