A tanszálloda beruházás tervezési szakasza, az októberben elfogadott engedélyezési terv után a különböző szakági tervezők együttműködésének eredményeként júniusban a végére ért.  Megrendelő ként az Esztergomi Szakképzési Centrum elfogadta a kiviteli terveket,  amelyekben a tanszálloda kialakítása maximálisan megfelel a szakképzés által támasztott oktatási céloknak és a piaci igényeket is versenyképes módon fogja tudni kielégíteni.

A főépületben a földszinten a már felújított épületrészben középen egy 60 személyt befogadó étterem kerül kialakításra, ahogyan az eredetileg is működött. A cukrászda és egy különterem az északi szárnyban, a déli szárnyban az őket kiszolgáló konyha és cukrászat kapott helyet, valamint egy utcáról megközelíthető ajándékbolt, ahol helyben készült gasztro-ajándékokat és városi kézműves ajándéktágyakat vásárolhatunk.

   

A strand felőli középső épületrész homlokzatát egyenlőre még nem újították még fel, hiszen ide fog kerülni egy hozzáépítés. Ez az épületszárny lesz a szálloda hivatalos főbejárata, lépcsősorral a város felé kialakított parkoló és park felől, illetve a megújuló strand főbejárata felől.

Ebben az épületrészben lesz a lépcsőház a lifttel, a recepció, egy információs pult, lobby bár és hall.

Lépcsőház

Lobby bár, recepció és információs pult

Hall

A képek a kiviteli tervek alapján készült látványtervek, mind berendezésben, mind színben fejlesztés alatt állnak.

Bejegyzés megosztása