A tanszálloda emeletén 22 szoba kapott helyet. Minden szoba kétágyas, tusolós lesz, kialakítását – méretét és felszereltségét tekintve azonban 8 féle típus közül választhatnak majd a vendégek.

Az emeleti hallból nyílik a szálloda egyetlen  apartmanja (sötét szürke színnel jelölve), itt a hálószoba a nappalitól teljesen elzártan lesz kialakítva, de a nappaliban is kényelmes alvóhelyet lehet kialakítani még két személynek, amennyiben erre igény lenne.

A főút felé eső oldalon található 6 darab standard szoba (kék), ez a szobatípus egy nagy franciaággyal és alapvető felszereltséggel rendelkezik: TV, minibár, telefon és HotelTV információs rendszer.

6 darab Superior standard szoba (narancssárga) található parkra-strandra néző ablakkal, ezek  tágasabb, egyszobás lakosztályok ugyanazokkal a kényelmi szolgáltatásokkal, mint egy standard szoba.

Három féle Stúdió (Suite) szoba közül választhatnak azok a vendégek, akik gyermekkel érkeznek. Ezek a szobák ugyanazokkal az eddig említett kényelmi felszereltséggel rendelkeznek, valamint egy, vagy két fő részére pótágyazhatóak, illetve a szobában a franciaágy mellett egy kisebb társalgó részt is található. Két kisebb Junior Suite az utca felőli (citromsárga) oldalon,  négy nagyobb parkra néző Standard Suite (zöld), közülük az egyik akadálymentesített, valamint egy galériás Family Suite (sárga), ahol a háló rész a galérián található és a mellette lévő Delux lakosztállyal összenyitható.

Két Delux kategóriájú szoba is kialakításra került a szállodában, ezek az utca felé néző galériás szobák, ahol az alapterület meghaladja a 40 négyzetmétert. Mind a galérián lévő hálószobához, mind az alsó szinten lévő nappalihoz külön fürdőszoba tartozik, és egy teakonyha is a vendégek rendelkezésére áll. További exclusive lehetőség, hogy a bal oldali és a középső galériás szoba összenyitható, így összesen 7 fő részére nyújt kényelmes tartózkodási lehetőséget.

Delux szoba nappali és az alsó szint fürdőszobájának a bejárata

Feljárat a galérián lévő hálószobához

Hálószoba és az emeleti fürdőszoba bejárata a galérián

A szálloda „Boutique Hotel” jellegéből adódóan minden szoba egyedi kialakítású lesz.  A szobák mindegyike Esztergom történelmének valamely híres korszakákoz, kimagaslóan fontos személyéhez vagy eseményéhez kötődik. Minden vendég választhat foglaláskor, hogy mely korban, illetve milyen művészeti ágban szeretne kicsit elmélyülni a városban töltött utazása során.

Marcus Aurelius szoba
Az ágy fölötti falfelületen jelenik meg mindenhol a szoba névadójához egyedileg tervezett grafika

A szobák elnevezése nem öncélúan csak a designban jelenik majd meg, hanem az új szakképzésben megfogalmazott komplex projektoktatás irányelvének megfelelően oktatási célokat is szolgál. A történelem és irodalom oktatás segítségével a diákok nem csak a híres személyekről, hanem korukról, élet eseményeikről, a városhoz való viszonyukról kutatnak és un. tartalmakat (tananyag, feladatlap, cikk, PPT, kisfilm) készítenek. Ezeket a tartalmakat természetesen az érdeklődők számára elérhetővé tesszük. Célunk mindezzel, hogy megpróbáljuk a történelmi hagyatékokat életben tartani, ezeket az értékeket a mindennapjaink részévé tenni, a fiatalság érdeklődését ráirányítani.

Kutatásainkról, eredményeinkről minden esetben ezen a felületen tájékoztatjuk olvasóinkat.

A képek a kiviteli tervek alapján készült látványtervek, mind berendezésben, mind színben fejlesztés alatt állnak.

Bejegyzés megosztása